duminică, 26 februarie 2012

intrebarile copiilor

doors, people are strange:

People are strange when you're a stranger
Faces look ugly when you're alone

Ma intreaba Rares:
Daca esti singur ce feţe urâte mai vezi, că doar eşti singur?

Poftim de-i răspundeţi!

eroare Access2007 : "Expresia La Clic introdusa ca setare a proprietatii eveniment, a produs urmatoarea eroare: Eroare in timp ce Microsoft Office ...

Eroare extrem de enervanta care apare cand se incearca proiectarea unui formular si se utilizeaza Access2007 in romana.


Expresia La Clic introdusa ca setarea a proprietatii eveniment, a produs urmatoarea eroare: Eroare in timp ce Microsoft Office Access comunica cu serverul OLE sau cu controlul ActiveX.



Ce se intampla? Accesul 2007 in romana are o fatada aratoasa, dar ce e in spate e de tot rasul. Au fost inlocuite componentele de design formulare cu nume in romana, dar aceste nume cu diacritice nu functioneaza. Label devine Etichetă, Option devine Opţiune, dar aceste diacritice din numele obiectului nu sunt intelese de serverul OLE, asa cum apare si in mesaj. Ideea cea mai fericita ar fi sa cautati un Access2007 in engleza, dar daca nu aveţi aşa ceva transformaţi toate aceste nume astfel ca denumirile sa nu mai conţina diacritice.

Caption-urile pot ramane cu diacritice, doar numele obiectului sa fie astfel .
BaftĂ,

sâmbătă, 25 februarie 2012

Cele mai frumoase mâini

Proprietarul celor mai frumoase mâini este Daniel Barenboim. L-am recunoscut pe Mezzo, cand am prins un cadru pe mâini, apoi a fost filmat si chipul




Mi-a plăcut modul de scriere pe saitul propriu, DanIeL BaRenBOIm, cu aceeaşi înălţime a literelor, producând un nume ca o claviatură de pian.

luni, 20 februarie 2012

regele Hagi

De ce Hagi e regele iar Mutu, sau alte genii fotbalistice actuale nu e regele? Ar fi odata ca nu pot fi doi regi in viata. Unul tre sa moara, ca sa vina alt rege. Cred ca si mai important decat asta este ca unul avea in spate o echipa, iar celalat nu (in echipa lui Hagi era un Gica Popescu, capitan la Barcelona, un Petrescu, Ilie Dumitrescu etc. ). Mai e si golul cu Columbia, inscris in toate memoriile de romani. Drept e ca nu poti fi rege peste un catun prafuit, tre sa ai si niste victorii mari in spate. Titlul de rege se castiga greu.
Dar si sa meriti sa ai un rege e al naibii de greu. Mi-ar fi placut ca sa ii spun conducatorului statului Majestatea Sa, dar se pare ca romanii nu mai au echipa pentru mondiale.

siktir TV

A nins. OK, e iarna. A nins foarte mult. Ok, am fost blocati in casa cateva zile. Dar sa faci circul acesta mediatic, apelul acesta constant si continuu la cele mai sfasietoare sentimente de mila fata de sinistrati, revolta la guvern, enervare ca nu se gasesc lopeti, teatru - cat cuprinde, mi se pare exagerat. Televiziunile au fost din nou niste ca niste babe puse sa-si smulga parul de durere si sa urle pentru o suma de bani sau numai pentru ca altceva nu mai stiu sa faca. Siktir pentru toate aceste oteveuri,
Incepem sa semanam cu arabii aceia care urla de durere la camerele de filmat, ca sa nu mai zic de (best of za best) nord coreenii carora le moare carmaciul.
Am mai constatat si ca reclamele se difuzeaza cu alt volum al sonorului, ca sa intre mai bine in subconstient pofta de bonux si pasta corega.

sâmbătă, 11 februarie 2012

joi, 9 februarie 2012

share definition

La experiment au participat 20 de copii , toti au impartit cu ceilalti.