joi, 26 aprilie 2012

eu cu cine votez

ar fi mai multe întrebări și răspunsuri:

1. mă duc sau nu mă duc la vot?
-răspunsul e da pentru că prezenta la vot face mai grea fraudarea. Adica hotii trebuie sa faca un efort ceva mai mare ca să le iasă. Iar dacă sunt dibaci e ok, dar să mă fure niște boi chiar mă enervează.
-prezența la vot face mai greu de atins pragul electoral de către UDMR. Nu am nimic cu ungurii, sunt la fel de victime ca și noi, dar când prețul plătit șefilor UDMR pentru balansarea puterii e atât de mare, iar mă deranjează (de ce să fie Verestoy baron numai că e ungur?). Conducatorii UDMR primesc foloase mult prea mari doar din conjunctură și din prostirea ungurilor cum că ii apără și din neprezentarea la vot a românilor din lehamite.

2. Cu cine?
Cu USL. Argumentele:
- nu-l mai suport pe Băsescu (principal promovarea Roșia Montana + gazele de șist care mi se par criminale + mitocănia constantă promovată ca șef al statului).
- nepriceperea in gestionarea economică a statului de către PDL. Salarii, pensii (ultimul scandal cu pensionarii e aiuritor), șomaj (am fost în această perioadă și eu in căutarea unui loc de muncă și știu cum e), clientelism (vezi contractele de deszăpezire cum au funcționat atunci când iarna a avut nesimțirea să și ningă), etc.
- sila de MRU. Oricât ar mima tot securist rămâne.
La locale pentru Consiliul Judetean: am de ales între Bâgiu / PNL, Mocanu /ex-PSD, Cezar Preda/PDL.
Bâgiu - DA; pentru că e de dreapta, și e un om de afaceri corect. Dacă bate palma cu cineva și stabilește un preț, atunci prețul rămîne bătut în cuie. Nu vine pe urmă cu mai fă și aia, mai dă-mi și aia, mai pune atâta peste, codoșerii din astea. Modul cum a caștigat delegarea pentru candidatura e foarte simplu și îl apreciez: a dat banul, a batut palma și gata.
Mocanu - NU; există o hartă a investițiilor pe județe unde Buzaul are 0 (zero) atât pe investitori străini cât și pe investitori români. Iar ca să faci burta mare numai din afaceri cu statul miroase rău-rău.
Cezar Preda - NU; e securist și ca viitor șef de consiliu judetean al opoziției o să fie constant faultat de puterea care va fi de altă culoare.

Consilieri - USL. Tot de-aia.

Primar - cine e cotat cu locul 2 șanse după Boșcodeală. Motivație pentru NU Boșcodeală - aceeași hartă care îl descalifică pe Mocanu.

NOTA: securistul e cineva care lucrează în serviciile secrete. Prezența lui în viața publică este alterată de meseria lui de lucru cu informatorii, cu ascultarea și urmărirea pe ascuns. Oricâtă școală de PR și liderșip ar face, nu se pot dezbăra de modul de lucru specific cu oamenii. Ei trebuie să stea în umbră, nu să-mi fie model de comportament.

HARTA:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu