luni, 14 decembrie 2015

Gunman (2015) , un film placut cu Sean Penn

Sean Penn îmi face impresia de actor care a făcut numai filme bune. Gunman e un film recent (2015) cu o pereche de actori principali atrăgători (el - Sean Penn - cu un corp bine lucrat la sală, ea - Jasmine Trinca - foarte senzuală și pe gustul meu de madamă, recunosc). Numele ei sună destul de românesc, e născută la Roma, în fine.
Rezumat:
Undeva în Congo oamenii se ocupă cu exploatarea de resurse naturale, ajutor umanitar și, ca foști membri din trupe speciale, mai fac și nenorociri (asasinat politic la comanda).
Ei bine, după mulți ani, când lucrurile păreau a se calma sub un strat gros de praf și de uitare, se pare că cineva încearcă să șteargă cu totul urmele acelui asasinat prin eliminarea fizică a celor din trupa de comando. Din Congo în Londra și Barcelona, urmăriri, bătăi și împușcături care ajung într-un final să conducă la dezlegarea misterului, cam ca într-un film cu Scooby-Doo, dacă vă mai amintiți.
Multinaționalele conduse de oameni fără nici un scrupul sunt  prezentate ca responsabile de dezastrul din acel continent nefericit și nu numai. Asta a contat mult pentru mine așa că filmul a trecut testul,
Vă invit să-l vedeți.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu