luni, 13 ianuarie 2014

yahoo bullshit

Deși adresa de mail de yahoo mi-a rămas oarecum secundară, o mai folosesc pentru mailuri care nu țin de servici. În ultimul timp însă constat o deteriorare gravă a serviciului de mail prestat. Nu sunt printre nefericiții care și-au pierdut mailurile la începutul lunii trecute și cărora compania și-a cerut scuze. Ci doar printre aceia care văd că au primit mailul dar nu și-l pot deschide. Nu mai am vârsta când dădeam vina pe calculator sau pe legătura la internet. Acuma aștept soluții. Iar cum acestea nu apar, constat cu mirare un nou caz de dispreț față de client.

Ce putem face?

A) RENUNȚI la serviciile lor de kko.

B) Dacă A) nu se poate, că ești peste tot înscris cu contul acesta de mail,

 • treci la versiunea basic (rotița de settings ==>viewing email==>mail version aleg varianta BASIC )
 • atentie: nu are nici o importanță numărul de mailuri, chiar dacă te zbați să faci curățenie tot prost merge.(s-au lăudat cu capacitate de 1 Tera din care eu dacă am ocupat 0.04% și abia se târăște)
 • dacă îți arde buza pentru conținutul mailului primit, îl vezi în Inbox dar nu se poate deschide dă-i forward către un cont gmail. Vei vedea, dacă ai noroc să facă trimiterea mailului, cam în cât timp comparativ poți lucra cu contul de gmail.
 • nesimțirea și disprețul se vede și din lipsa oricărei intenții de a traduce ceva în română (poți, de asemenea, compara cu gmail - tradus și în klingoniană).

  Cel mai interesant aspect de menționat apare la disclaimer: Termenii și condițiile legale.

  Aproape la majoritatea articolelor apare o specificație de genul ”Prevederea anterioară nu vi se aplică în cazul în care YAHOO! Deutschland vă furnizează contul dumneavoastră YAHOO! Mail.”. Unde e șmecheria? Păi după ce nemții au văzut că partenerii lor americani îi ascultă telefonul chiar și Angelei Merkel, au luat măsuri de izolare din punct de vedere informatic, astfel ca un mail trimis de la Munchen la Berlin să nu mai treacă prin serverele americane supravegheate prin NSA. Nemții se pare că au alte reguli de aplicare, la noi rămâne același serviciu de căcat, atent și minuțios supravegheat. Enjoy!

 • Niciun comentariu:

  Trimiteți un comentariu